Menu

Celostna terapija- osebna obravnava

24 novembra, 2019 - Na sporedu je ...
Celostna terapija- osebna obravnava

Celostna terapija

 

∞∞∞

Podarite izvirno darilo!

__________________________________________

Celostna terapija in vsa vprašanja, ki so povezana z njo.

Izkazalo se je, da le s terapijami, ki vključujejo  celostni pristop, dosežemo učinkovite rezultate. Kolikor različnih ljudi, toliko različnih obravnav. Kar je dobro za enega, je za drugega lahko pogubno, zato je edino celostna obravnava, prava izbira. 

Ne zdravim simptomov, temveč v prvi vrsti zdravim vzrok, kar v klientu sproži proces samozdravljenja. 

Kaj celostna terapija vključuje?

Vsekakor je najpomembnejši del obravnave prvi stik s klientom. Med pogovorom prisluhnem predvsem neizrečenim besedam, pogledam energetsko polje in že med prvim pogovorom iščem vzroke za težave, ki pestijo mojega sogovornika ali sogovornico. Na podlagi videnega in slišanega določim vrsto in način terapije. Kot že samo ime pove, celostna terapija vključuje različne načine in metode, ki se med seboj dopolnjujejo. Na grobo lahko opišem nekaj različnih načinov, ki se jih poslužujem med obravnavami, vendar se običajno zgodi, da se avtomatično vklopijo še drugi, ki na prvi pogled niso opazni, dejansko pa zelo primerni in učinkoviti.

PRIPOROČAM;

Če ste se odločili za spremembo, naj bo ta korenita! Odločite se za VENERA PAKET in svobodno zaživite!

Z zaupanjem vodnikom prepuščam izbiro strank, če si med njimi tudi ti, te vabim, da se na zdravljenje naročiš na običajen način;

Telefon, 051 269 038

E Mail: info@tibis.si

Prispevek 40€

Zdravljenja ne zaračunavam, jemljem pa prispevek za najeti prostor, moj čas in vložen trud, ki  ga posvetim stranki. Terapija traja najmanj eno uro, zato si vzemite dovolj časa, da boste lahko sproščeni do konca terapije.

Nobena od omenjenih storitev ni nadomestilo za uradno medicinsko zdravljenje, je le dopolnitev tega. Sam potek je osredotočen na SAMOZDRAVLJENJU, kar pomeni, da terapevt brez vašega zavestnega sodelovanja, ne more vstopati v informacijsko polje, ter samovoljno izvajati procesov.

Kako do nas:
Društvo TIBIS,
C. Dolomitskega odreda 10C ; Ljubljana VIČ
Z avtoceste izvoz Vič, prečkate semaforizirano križišče čez Tržaško c., naravnost pod železniško progo, do drugega semaforiziranega križišča, kjer zavijete desno in takoj po 5m levo na parkirni prostor ( za orientacijo glejte tablo “Raca bar”)
Parkirate na praznem parkirnem prostoru (brezplačno).
Naš prostor 2. nadstropju, glejte oznake TIBIS.

NAROČITE LAHKO VEČ OSEBNIH OBRAVNAV