Menu

Osebne obravnave

16 marca, 2020 - Na sporedu je ...
Osebne obravnave

Celovit pristop- individualna obravnava od doma ali osebno v Ljubljani

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Za termin pokličite

                                      051 269 038

 

ali pišite

marija.kosir01@gmail.com

 

Skupaj zmoremo!

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~

Navodila ob osebnem obisku za preprečevanje širjenja virusa so napisana spodaj!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kdaj se odločimo za celostno terapijo ali holistično zdravljenje?

Življenje je lepo, to je dejstvo, vendar pa se vsakomur včasih zgodi, da je vsega preveč. Takrat je dobro poiskati pomoč pri zaupanja vrednih posameznikih in inštitucijah.

Za celostno obravnavo se človek odloči takrat, kadar sam ne more poiskati izhoda.
Kadar smo v tiski se sposobnost dojemanja močno zmanjša, zorni kot se zoži in  počutimo se ujete v brezizhodnih situacijah.
Za vse kar se nam zgodi in dogaja, naj je to dobro ali slabo, obstaja razlog. Že samo s prepoznavanjem in ozaveščanjem vzrokov, se sproži proces “podiranja” konstrukta travme.
V trenutku ko “spregledamo”- aha efekt, se stene notranje ujetosti že podirajo. 

Za celostno obravnavo se odločajo ljudje, ki vedo, da zmorejo veliko več, od tega kar jim trenutno življenjsko stanje ponuja. 
Trajni uspeh dosežejo ljudje z močno voljo, ki jo preplavlja srčnost in dobronamernost, saj so sposobni sočutja, pripravljeni odpuščati in s tem sproščati travme preteklosti, s čemer sprostijo tudi svoje ujete energije, ki jih lahko poslej uporabijo za kreiranje takšnega življenjskega sloga, ki si ga že od nekdaj želeli.

________________

Torej kaj pravzaprav počnemo na osebnih obravnavah in tudi sicer na mojih delavnicah in šolah?
Na splošno smo vsi priča nenehnim spremembam. z lastnimi očmi vidimo koliko se je svet in seveda posledično življenje spremenilo v nekaj desetletjih. Tehnološka revolucija je dosegla višek, s seboj prinaša izjemne dosežke na vseh področjih. Le nekaj let nazaj bi ne verjeli temu, da vam napravica, ki ji danes rečemo telefon za vas naredi že skoraj vse. Ni moj namen propagirati elektronike, to sama zase naredi dovolj dobro, želim prikazati napredek na vseh življenjskih področjih in seveda je v skladu s tem pričakovati tudi spremembe v človekovem dojemanju. Pri tem pa nimam v mislih učenja. Učimo se že tako preveč.
Še nedavno (vsi, vsaj večina se spomni tega), smo živeli povsem drugače, na drugačen način. Bil je omejen, v primerjavi s tem kako živimo danes. Življenjski slog je bil drugačen, danes temu pravimo – zastarel. Če pogledamo še bolj nazaj, v mladost naših staršev in starih staršev, je bilo življenje težko. Bil je čas vojn, pomanjkanja, revščine …
______________

Zakaj govorim o tem?
Ostanki tega so še vedno z nami. Namenoma govorim o času, ki nam je znan, ker tako lažje razumemo, ampak energijske ostanke imamo “vdelane” tudi iz precej (za naše dojemanje ) oddaljene preteklosti. To je preteklost, ki je naš spomin ne beleži več. Poleg tega pa “zapise”, (s tem mislim njihove značilnosti, način izražanja, odzive, delovanje na splošno. Seveda ne vseh, obstaja nekakšen ključ, po katerem se določi kaj ja in česa ne), podedujemo tudi od naših prednikov, prav tako kot genski zapis. Med vsemi “zapisi” so tako dobri, kot slabi, v smislu podpore. 
Energetski ostanki, zapisi itd, se v našem delovanju odražajo kot navade, ki smo jih podedovali, ali na podlagi preteklosti oblikovali sami. Potem pa so tukaj še drugi vzorci in prepričanja, vsega ne morem opisati, ker bi potem temu ne bilo nikoli konca.

 

Vsi ti energetski ostanki vplivajo na naše trenutno življenje. Mogoče smo jih nekoč res potrebovali, danes pa so povsem odveč. 
Če si predstavljamo računalnik. Vanj naložimo različne programe. Nekatere potrebujemo, drugi ne. Vsi pa so tam in vsi tudi delujejo, dokler so naloženi. Nekateri delajo v ozadju in jih niti ne opazimo, pa lahko naredijo veliko več od tisti, ki jih ves čas gledamo. Vsi ostanejo tam, mi to želeli ali ne, vse dokler jih ne odstranimo, razkrojimo, raztopimo … Popolnoma enako delujejo programi v naši zavesti – teh se sicer običajno tudi zavedamo, delujejo pa tudi tisti v ozadju, na nezavednem, kar imenovanje že samo pove, da se jih ne zavedamo.
______________

 

Moje delo je osvetliti delovanje,

ki botruje načinu odzivanja na nekaj. Najsi je to splošno, ali lokalizirano.  Verjetno se sliši nenavadno, ampak za vse naše odzive obstaja v ozadju program. Če želimo odzive spremeniti, delovati drugače, spremeniti življenjski slog, potem moramo prepoznati tisto kar jih podpira, se soočiti s tem in jih na ustrezen način tudi odpraviti.
Tukaj pa se običajno zaplete, ker večina tega ne dojema na pravi način. Navajeni smo namreč, da gremo k specialistu na posvet in po možnosti on, seveda proti plačilu, zadevo tudi “uredi”. O tem koliko so zadeve v resnici urejene tukaj ne bom izgubljala besed. 
Vidite- to so ostanki starega načina delovanja
“naj nekdo drug naredi to zame, ker običajno jaz niti ne vem, da to lahko storim sam/a in, da je to edini pravi način za doseganje konkretnih rezultatov.”
___________________

Holistični način zajema obravnavo nekega odstopanja na vseh ravneh. torej na fizični, mentalni, emocionalni in duhovni. 

S celostnim pristopom ne zdravimo simptomov, temveč odpravimo energetske ostanke, ki povzročajo težave, kar v klientu sproži proces samozdravljenja. 

Kaj celostna terapija vključuje?

Kot že samo ime pove, celostna terapija vključuje različne načine in metode, ki se med seboj dopolnjujejo. Na grobo lahko opišem nekaj različnih načinov, ki se jih poslužujem med obravnavami, vendar se običajno zgodi, da se avtomatično vklopijo še drugi, ki na prvi pogled niso opazni, dejansko pa zelo dejavni in učinkoviti.

 Karmična diagnostika    je metoda s katero razkrivamo ozadje nečesa. Na ta način dobim “diagnozo” zadeve, ki je pereča, ali kakorkoli zanimiva za nas. Treba je vedeti, da so v polju (avra, biopolje, kozmično polje, univerzum … in še mnogo drugih imen smo nadeli nevidnemu svetu okoli nas) shranjene informacije o tistemu prej, zdaj in začrtane smeri tudi v naprej. Za nekoga, ki se prvič srečuje z dejstvom, da se naša dejanja, misli, načrti, vsa preteklost, sedanjost in prihodnost shranijo v polju, je ta informacija kar težko sprejemljiva. Vsi energetski zapisi, od prvega “zapisa”dalje, so na vpogled in razbiranje, mi tako želeli ali ne.
Dobra novica je ta, da ima “polje” svoje zakonitosti in do teh zapisov ne more odstopati vsak, ki bi se mu to zahotelo.  O tem, kdo in na kašen način lahko “bere zapise” ob drugi priliki, tukaj pa o tem le toliko, da malo razjasnimo zaledje dogajanja ob VPOGLEDU.
Več o Karmični diagnostiki se lahko poučite pri avtorju metode – S.N. Lazarev, za naš prostor pa jo je priredil M. Ogorevc.

Šamansko zdravljenje  
se izvaja s pomočjo duhovih vodnikov, ki terapevta usmerjajo ter vodijo potek in način terapije.
Pri šamanskem zdravljenju s Srcem ne izvajamo tradicionalnih šamanskih tehnik, ne uporabljamo drog ali svetih rastlin za doseganje spremenjenega stanja zavesti. Metode so preoblikovane in prilagojene sodobnim pogojem, potrebam in praksam. Osebno v zdravljenje vključujem tudi druge metode, ki so mi blizu.

Duhovni vodniki
so svetlobna bitja- angeli, osebni vodniki in drugi, ki prihitijo na pomoč, kadar je potrebno. Večkrat prinesejo ali odnesejo nekaj iz osebnega polja, pomagajo pri usmerjanju energije, včasih posredujejo sporočila  in druge informacije.

Spremenjeno stanje zavesti
dosežemo z dvigom vibracije v polju, kar je povsem naraven in varen način, ki omogoča globinsko delovanje tako na fizični, čustveni in mentalni ravni. 

Samo Zdravljenje s srcem zdravi na ravni Duše. 

Energija ne pozna meja, deluje tudi na daljavo. Odločite se za  osebno obravnavo pri vas doma!

Udeležite se katere naših delavnic  in se tudi vi naučite skrivnostnega jezika Matrike? 

Zadevo bi radi preizkusili, preden se odločite zanjo? Spremljajte vsebine na Tibis-eAkademiji

PRIPOROČAM;

 ZA PREPREČEVANJE ŠIRITVE VIRUSA
 prinesete svojo masko
pred vstopom razkužite roke
sezujemo se pred vrati
ne dotikamo se površin po nepotrebnem

Naročanje na telefon 051 269 038

Redne cene od 1.6.2020

1x osebna obravnava 50€ 
3x osebna obravnava 140€
5x osebna obravnava 220€
10x osebna obravnava 420€
1x obravnava na daljavo 30€
10x obravnava na daljavo 280€

Vprašanja, informacije: marija.kosir01@gmail.com 
Obravnava traja najmanj eno uro, zato si vzemite dovolj časa, da boste lahko sproščeni do konca terapije.

Nobena od omenjenih storitev ni nadomestilo za uradno medicinsko zdravljenje, je le dopolnitev tega. Sam potek je osredotočen na SAMOZDRAVLJENJU, kar pomeni, da terapevt brez vašega zavestnega sodelovanja, ne more vstopati v informacijsko polje, ter samovoljno izvajati procesov.

Kako do nas:
Društvo TIBIS,
C. Dolomitskega odreda 10C ; Ljubljana VIČ
Z avtoceste izvoz Vič, prečkate semaforizirano križišče čez Tržaško c., naravnost pod železniško progo, do drugega semaforiziranega križišča, kjer zavijete desno in takoj po 5m levo na parkirni prostor ( za orientacijo glejte tablo “Raca bar”)
Parkirate na praznem parkirnem prostoru (brezplačno).
Naš prostor je – znotraj po hodniku desno (skoraj do konca), glejte oznako TIBIS. (Na hodniku si prižgite luč, vsa stikala so prava … nimamo zvoncev 🙂