Menu

Praznična delavnica – Prisotnost

november 25, 2019 - Na sporedu je ...
Praznična delavnica – Prisotnost


Razveselite s prisotnostjo sebe in svoje drage, saj zanje polovičko prispevamo mi!
__________________________________________
Sobota 21.12. 2019 od 10:00 do 15:00

Ob zaključku leta se vedno sprašujem kaj lahko podarim- dam … Letos ni bilo dileme- PRISOTNOST je največje darilo, ki ga lahko podarjam naprej med vas. Saj le človek, ki je prisoten živi polno življenje.
Želim vam radosti, blaginje, sreče, veselja, užitkov poln čas, ki prihaja. S prisotnostjo so vse te kvalitete lahko in enostavno dosegljive, zato vas vabim na izkustveno celodnevno delavnico PRISOTNOST!


Da bo odločitev lažja vam podarjam polovičko za osebo, ki jo pripeljete s seboj!

Prisotnost je delavnica, ki pusti pečat!
Dejstvo kako pomembno je naše telo, ne le za gibanje, ampak za naše splošno  počutje, me je v trenutku spoznanja globoko pretreslo.  Minimalna sprememba v drži telesa, je spremenila ves moj svet. Pred tem pa sem leta in leta iskala rešitve daleč stran, onkraj kjer me v resnici nikoli ni bilo.
Svoja spoznanja delim z vami z željo, da si izboljšate vaš svet. S tem vsi postajamo boljši in skupaj ustvarjamo nov svet.
____________
MARIJA KOŠIR

PRISOTNOST je stanje, v katerem smo povsem zavedni samega sebe. Smo osredotočeni na svoje misli, občutke, vrednote in potenciale ter jih na tak način tudi izražamo. Prisotnost ni trajno, transcendentno stanje bivanja. Prihaja in odhaja. Pojavi se takrat, ko se počutimo osebno močne, to pa nam omogoča, da smo uglašeni tudi v stresnih situacijah, pri kateri bi bili sicer raztreseni in bi se počutili nemočne. 
Ko smo prisotni se uskladijo naši gibi, obrazna mimika in govorjenje. Prisotnost pomeni notranjo harmonijo, kar se odzvanja tudi navzven, v okolico. To naše notranje stanje lahko občutijo tudi drugi, saj je pristno. V stanju prisotnosti smo pristni, smo takšni, kot smo, zato smo prepričljivi. Drugi nas slišijo, vidijo in upoštevajo.
Do stanja prisotnosti pridemo s spremembami, ki so vezane na vsakdanje življenje.
Ni nam treba delati drastičnih premikov, saj je stanje prisotnosti, naravno stanje in je nekaj povsem navadnega in vsakdanjega v življenju. (citat Amy Cuddy)

PROGRAM


V tej praznični delavnici se bomo preizkusili v manifestaciji! Deluje! Kar verjemite, četudi doslej ni delovalo nič, s prisotnostjo deluje vse, saj je prisotnost za mnifestacijo tisti čarobni prah, ki ga dobra vila posipa na vaše želje.

Celoten program je usmerjen na čutenje in spoznavanje samega sebe.
Delavnica je zelo praktična in aktivna, saj ima izkustveni del prednost pred teorijo. Če ste navajeni delavnic, iz katerih odidete s kupom teorije in popisanih strani, zmedeni in z glavobolom, ta ni taka.
Vse kar počnemo, delamo skozi prakso, čutenjem in izkušnjo.

Iz delavnice PRISOTNOST udeleženci odidejo nabiti z energijo, polni novih izkušenj in spoznaj o lastni moči in sposobnostih in tako zelo sproščeni, da nekateri na koncu, ko pride na vrsto veličastna zvočna kopel s procesom globoke sprostitve, celo zaspijo.

Udeleženci delavnice so navdušeni nad novo odkritimi sposobnostmi, ki jih imamo sicer vsi, vendar jih ne poznamo, iz preprostega razloga, ker smo jih pozabili uporabljati. To pa seveda ne pomeni, da so neuporabne.
Še kako uporabne so, saj je to tisti del nas, ki skrbi za energijsko pretočnost v našem telesu- mimogrede, človek je večplastno bitje, kar pomeni, da nimamo samo enega telesa, kar boste na delavnici tudi praktično dokazali sebi in drugim 🙂
Med drugim smo pozabili tudi na sposobnost samozdravljenja, ki je vgrajena v naš kodni zapis. Tudi tega boste na delavnici prebudili in aktivirali.
Pozabili smo tudi na sposobnost namere in usmerjanja energije, kar priča temu, da smo svojo moč prepustili v uporabo lobijem, ki energijo usmerjajo, seveda sebi v prid, namesto nas.Namen delavnice je –
* izkusiti se v vlogi usmerjanja energije
* skozi izkušnjo spoznati, kako doseči in ohraniti stanje prisotnosti
* spoznati in preizkusiti se v manifestaciji spremembe
* postaviti se na svojo pot in na njej tudi ostati
* prepoznati lastne vrednosti in potenciale

S seboj domov boste odnesli
* izjemno izkušnjo
* prebujeno znanje in spoznanje lastnih sposobnosti
* strnjene zapiske, ki jih že v naprej pripravim za vas
* željo in potrebo – čutiti še več 🙂

PRISPEVEK
65€ za eno osebo,
če s seboj pripeljete par, za drugo osebo plačate le polovičko, torej 32,50
skupaj za 2 osebi samo
97,50€

V ceni je všteta delavnica, pisni materiali in za zaključek
zvočna kopel z gongi – Roman Gostiša


PRIJAVA NA DELAVNICO

DELAVNICE VODIM

Marija Košir,
Bioterapevtka, Specialistka Karmične diagnostike, Intuitivna svetovalka in učiteljica

Živim povsem običajno življenje, tako kot večina ljudi. Življenje me je vodilo preko mnogih preprek. Večkrat sem se znašla na nitki, kjer ni obstajalo nič drugega več, kot ostati ali oditi.
Življenje me je spotoma naučilo tega, da samo živeti ni dovolj, če življenja ne čutiš.
Čutiti življenje pomeni čutiti sebe, slediti svojim željam in potrebam in večkrat narediti nekaj, cesar še nisi. To življenju daje smisel in čar.
Sama sem smisel našla v prav v tem, nevsakdanjem, nenavadnem in večinoma nepoznanem svetu energij. Svoja spoznanja, izkušnje in znanje z radostjo delim naprej, med ljudi. Pogled na ožarjene obraze, ki so se prvič prepoznali v svetu energije, je neprecenljiv, zato ostajam, se prepuščam življenju in širim življenjska spoznanja naprej.
Čeprav verjamem, da človeka v resnici spoznaš le skozi njegovo delovanje, lahko več o meni najdete tudi na mojih spletnih straneh.

Zvočne terapije
Roman Gostiša – zvočni terapevt
Zvoki prvinskih instrumentov nas ponesejo v stanje, kjer nas zdravi lastna zavest. Dosežemo meditativno stanje alfa valovanja med 7Hz-15Hz,theta in delta stanja, kjer se frekvenca upočasnjuje od 7Hz vse do 0,5Hz. To je stanje globokega sna, popolne sprostitve, ter uskladitve leve in desne možganske polovice, kar omogoči zlitje človeka z njegovo višjo zavestjo, notranjo inteligenco. Ocean zvoka prvinskih instrumentov človeka prerodi in harmonizira na vseh ravneh zavesti. Njihov zvok pomlajuje fizično telo in odpira polje doživljanja polnosti življenjske energije.