Menu

VZPOREDNICA

januar 6, 2019 - Na sporedu je ...
VZPOREDNICA



Teme, ki jih ne smete zamuditi!




Rodil/a si se čist/a, kot nepopisan list!
Kaj se je zgodilo potem?

Naša osebnost se gradi in spreminja skozi celo življenje.
Dejstvo je, da se vsi rodimo dvema staršema, očetu in materi, torej imamo vsi enak osnovni potencial.
Kaj je tisto kar zaznamuje posameznika in ga naredi tako drugačnega od drugih?

Na zgornje vprašanje bi verjetno večina odgovorila, da na naš značaj, uspeh, življenjske usmeritve, poklic, potenciale, zanimanja in talente in ne nazadnje na naše psihofizično stanje, zdravje in vitalnost vplivajo življenjski pogoji, torej okolje v katerega smo se rodili.

Pa je to res?

Vemo, da v družinah z več otroki niti dva nista enaka. Kljub dejstvu, da imajo sorojenci iste starše in enake življenjske pogoje, se med seboj razlikujejo po videzu in osebnosti.
Kaj je torej tisto kar človeka tekom življenja zaznamuje in ga naredi tako drugačnega od drugih?

O tem bomo govorili na tokratni Vzporednici

17. 1.

od 17:30 do 20:00

Prispevek za posamezno Vzporednico je 15€  
Lahko pa zakupite 4 naenkrat (četverček) za 50€ in si s tem
pridobite 10€ popusta!


Vzporednica je namenjena vsem ki bi radi izboljšali svoje počutje in se razbremenili. In tistim, ki čutite potencial za delo z energijami in bi ga radi nadgradili, ali pa še niste našli načina izraziti ga.

Z redno meditacijo se rešimo stresa in izgorelosti, napolnimo baterije in pravilno usmerimo misli.

Vzporednica je sklop sestavljen iz praktičnih vaj, meditacije in konkretno ozemljene teorije.

Vsaka Vzporednica je celota zase, pa vendar ne more biti povsem ločena ena od druge, saj se teme dopolnjujejo in nadgrajujejo vzporedno z integriteto skupine in posameznika.

Z udeležbo lahko pridobite praktične izkušnje, saj le te nekaj veljajo, naučite se PRAVILNE MEDITACIJE in rednega izvajanja. Seveda pa ne smemo zanemariti dejstva, da tukaj srečate tudi ljudi, ki vedo in razumejo o čem govorite, kadar delite svoja spoznanja in izkušnje.

Med drugim vas na Vzporednicah čaka vas več aktivacij in iniciacij, ki jih prejmete tekom delavnic. Izvajajo se v skladu z individualnim napredkom posameznika in skupine.

Znanja in izkušnje, ki jih dobite na Vzporednicah vam odstirajo nove svetove, ki so vam morda trenutno še neznani. Spoznali boste zakone Karme, lahko pogledate onkraj materialnega in ugotovite, da se svet vrti nekoliko drugače od videnega.
Pridobljeno lahko uporabljate pri delu z drugimi, lahko pa vam služi zgolj kot osebni napredek pri iskanju svoje lastne poti.

Če ste začutili potrebo – biti zraven poskrbite za pravočasno prijave!

Prijavljam se na Vzporednico