Menu

Marija Košir

26 oktobra, 2019 - To smo mi
Marija Košir

Bioterapevtka, Specialistka za Karmično diagnostiko, Intuitivna svetovalka in učiteljica

Na področju intuitivnega svetovanja delam že od leta 2006. To je bilo zame usodno leto, ki je v moje življenje prineslo velik preobrat.
Po nizu življenjskih udarcev, sem končno uzrla žarek upanja tudi zase, saj sem takrat skozi lastno izkušnjo spoznala, da je življenje veliko več kot le životarjenje.
Usoda mi je tega leta odškrnila svoja vrata, kar sem razumela kot novo možnost, povsem drugačnega dojemanja energijskega sveta in posledično življenja.
Od takrat dalje, torej dobrih 13 let, sem neutrudna raziskovalka očem nevidnih svetov.
Moji začetki vstopanja v ta čudovit svet ezoteričnih čudes, so se zgodili  v Angelski šoli, kjer sem spoznala svet naših nevidnih, pa vendar tako zelo mogočnih pomočnikov. To je bil tudi čas spoznavanja novih, enako mislečih in enako čutečih ljudi.
To leto je bilo dejansko leto mojega preporoda. Nova spoznanja in doživetja so se me močno dotaknila, tako sem raziskovanje alternativnih smeri nadaljevala v šoli za Bioterapevte pri Marjanu Ogorevcu ni Tadeju Pretnarju. Študij Karmične diagnostike in osebna izkušnja  preobrazbe so pustili močan vtis v mojem življenju.
Spoznanje kako zelo nevedni smo lahko je botrovalo temu kar počnem skozi ves ta čas, do danes.

Za menoj je tisoče osebnih obravnav, sem ustanoviteljica Društva za dvig zavesti, Avtorica več šol za osebo rast, med drugim Akademija energije, ki deluje že 7 let.
Z vso predanostjo predavam na različnih delavnicah, seminarjih. Najmanj enkrat letno peljem skupino ljudi na večdnevni oddih, z namenom transformacije in globinske preobrazbe.
S ponosom že lahko  spremljam nekaj svojih učencev pri njihovem suverenem delovanju
na področju alternative.

Sicer živim povsem običajno življenje, tako kot večina ljudi. Življenje me je spotoma naučilo tudi tega, da samo živeti ni dovolj, če življenja ne čutiš. Čutiti življenje pomeni čutiti sebe, slediti svojim željam in potrebam in večkrat narediti nekaj, cesar še nisi. To življenju daje smisel in čar. Sama sem smisel našla v prav v tem, nevsakdanjem, nenavadnem in večinoma nepoznanem svetu energij. Svoja spoznanja, izkušnje in znanje z radostjo delim naprej, med ljudi. Pogled na ožarjene obraze, ki so se prvič prepoznali v svetu energije, je neprecenljiv, zato ostajam, se prepuščam življenju in širim življenjska spoznanja naprej.