Menu

Dr. Ivo Mohorič – “Verjamem v angelska bitja”

marec 27, 2017 - Za domačo rabo
Dr. Ivo Mohorič – “Verjamem v angelska bitja”
Ravnokar sem prebrala članek, ki me je dvignil do neba in nazaj.
Moja prva misel je:
 
” Končno!”
 
 
Ivo Mohorič je eden tistih redkih doktorjev medicine, ki se jim je zdelo vredno izmojstriti tudi v različnih metodah dopolnilnega zdravljenja. 
 
“Bolezen je krik ranjene duše,« ste nekoč krasno rekli, in »nikoli ni bolno samo koleno” 
                         Preberite:
http://odkrito.si/clanek/zivljenjskislog/verjamem-v-angelska-bitja-502589
 

Sami prakticirate različne metode dopolnilnega zdravljenja – bioterapijo, homeopatijo, akupunkturo, psihoterapijo, medicinsko hipnozo …

Zdravljenje človeka – ne bolezni! – naj bi potekalo na vseh ravneh. Človek je mnogo več kot le biološki stroj. Veliko bolečega izrinemo v nezavedno. Pri psihoterapiji je pomembno, da človek najprej dojame, da tja ne hodi, da bi bil srečnejši.

Zakaj pa potem?

Da bi se v življenju manj zapletal.

Aha, da bi si prihranil toliko in toliko zgage, v katero ga vlečejo stari nezavedni vzorci?

Res je. Dodaten bonus pa je, da bo s predelavo teh vzorcev in vsebin tudi sam prizadejal manj bolečine v prihodnosti. Kdor je bil v otroštvu ranjen, bo rane nujno prizadejal naprej. Da tega ne stori, je vedno potrebno trdo delo. Mnogi pridejo do mene, ker hočejo najti partnerja. A jim takoj povem: to nikakor ne more biti cilj psihoterapije, bo pa zelo verjeten stranski učinek. Kaj si človeško bitje v resnici želi? Biti sprejeto in biti ljubljeno. To je temelj, po katerem vsi hrepenimo. Do tja pa lahko pride samo po poti osebnostne rasti.

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja