Menu

Vijolični plamen

1 decembra, 2022 - Za domačo rabo
Vijolični plamen

PREOBRAZBA

Za izvedbo te vaje ne potrebuješ posebnega prostora, niti predhodnih priprav. Delaš jo lahko kjerkoli in kadarkoli imaš nekaj minut časa.

Vijolični plamen ti pomaga očistiti podzavest strahov in obsodb drugih ljudi. Raztopi in očisti vzorce, ki so zakoreninjeni v tvoji podzavesti in jih nosiš s seboj skozi življenja. Lahko izniči negativno karmo in vzorce obnašanja.

Iz tvojega srca pa odstrani jezo in žalost.

Naredi:

Predstavljaj si sebe kako stojiš na žarišču vijoličnega ognja, ki se širi skozi tvoja stopala, v noge, trup in glavo. Očiščevalni plamen vnaša v tvoje telo svežo čisto energijo, ki se širi v tvojo avro, jo napolnjuje, čisti in krepi. Čutiš kako plamen preobraža vse energije, ki te ne podpirajo v take, ki ti bodo dobro služile.

Predstavljaj si plamen vsaj meter okoli tvojega telesa, nad seboj in pod seboj. V čutenju ostani toliko časa, dokler čutiš, da  transformacija traja.

Da ti bo lažje

Spomni se večkrat

na dan na Vijolični žarek in Mojstra St. Germaina, ter angele Vijoličnega ognja. V mislih jih prosi, da ti pomagajo očistiti avro negativnih vplivov od zunaj in te pred njimi ščitijo.

Naj ti pride v navado

povezovanje z Vijoličnim ognjem. Že po krajši uporabi se bo tvoje življenje začelo spreminjati. Stari strahovi se izgubljajo, vzorci preobrazijo.

Izgovarjaj afirmacije,

ki so zelo enostavne in dobro sedejo v uho, kot na primer tale:

Jaz sem bitje vijoličnega plamena!

Jaz sem čistost božjega namena!

Tole in podobne vaje delamo na delavnicah in šolah, ki jih vodim.

Marija