Menu

Profil

Dejstvo kako pomembno je naše telo, ne le za gibanje, ampak za naše splošno počutje, me je v trenutku spoznanja globoko pretreslo. Minimalna sprememba v drži telesa, je spremenila ves moj svet. Pred tem pa sem leta in leta iskala rešitve daleč stran, onkraj kjer me v resnici nikoli ni bilo.

Svoja spoznanja delim z vami z željo, da si izboljšate vaš svet. S tem vsi postajamo boljši in skupaj ustvarjamo drugačno, lepše okolje.

_______________

MARIJA KOŠIR / spec. osebnostne diagnostike

Bio

Vedno mi je težko opisati sebe

Hm … sem srednjih let, mama štirih otrok, po poklicu ekonomski tehnik, z dolgim delovnim stažem v trgovini. Resnici na ljubo, me to delo ni nikoli izpolnjevalo, ravno nasprotno, kar se je odražalo na mojem počutju in zdravju.
Šele spoznanje, da obstajajo tudi paralelni svetovi, o katerih se sicer ne govori veliko, me je odrešilo ujetosti v vsakdanjo morečo rutino.
Pred slabimi petnajstimi leti sem se vrgla v iskanje resnice, tiste prave in ene in edine. Sledila so neverjetna spoznanju življenju, človeka, bistva …

Posledica tega je, da danes zmorem še marsikaj drugega … med drugim na vsake toliko tudi kanaliziram … Prenašam sporočila med navideznimi svetovi …

Na začetku (beri pred leti) so me te zadeve medle. Niso mi bile jasne, iskala sem odgovore in potrditve zunaj, pri ljudeh, pri učiteljih (ki sem jih seveda sama izbrala in jim tudi nadela ta naziv), potem je v nekem trenutku postalo preveč. Moj človeški del ni zmogel hitrosti in količine informacij, ki so bile vse prej, kot običajne in za večino nesprejemljive, nerazumljive. Nakopičilo se je veliko kaosa in nerazrešenih situacij v mojem življenju. Izhod sem našla skozi globoko poglabljanje vase. Težke energije preteklosti so se polagoma sprostile.

Zdaj vse kaže, se je v teh letih marsikaj spremenilo. Z gotovostjo lahko zatrdim, da sem se od vsega najbolj (govorim o mojem dojemanju sveta) spremenila prav jaz. Veliko boj odgovorno danes gledam na življenje, veliko več spoštovanja imam do planeta na katerem živim in do življenja samega.

Odgovornost, ki jo imam danes do zunanjega sveta temelji na dejstvu, da je moja intuicija in kanal samo moj. In nobene potrebe ni, da to delim v svet. Nobene potrebe ni niti v tem, da se ukvarjam z ljudmi in jim osvetljujem njihovo pot. To danes vem, nekoč nisem …
Vztrajala sem bolj nevede, zgolj zaradi slutnje, da je to tudi moja rast in širjenje zavesti. Danes to vem. 
Nadaljujem zato, ker v tem najdem svoje poslanstvo in uživam. Kot otrok z na široko odprtimi očmi zrem v to čarobno praznino in čakam – le kaj sedaj pride za tem?