Menu

ONLINE vsebine – darilo za vas!

1 januarja, 2019 - ONLINE vsebine, Za domačo rabo
ONLINE vsebine – darilo za vas!

[sgmb id=”2″]

 

 

MEDITACIJA PO ČAKRAH Z MANTRAMI

Meditacijo smo posneli z udeleženci zadnje delavnice “S Karmično diagnostiko po čakrah”. V zvočnem posnetku je shranjen energijski zapis, ki se ustvari v skupini med tistim, ki meditacijo vodi in udeleženci.

Podobno meditacijo smo delali v Šoli Karmične diagnostike z Marjanom Ogorevcem in ker je tudi naša izpadla fantastično, jo želim deliti z vami!

Ker to ni običajna meditacija ob kateri sladko zaspiš, vam predlagam da si link prenesete na svoje računalnike ali telefone in delate kadarkoli imate nekaj časa. 

Za poslušanje in zavestno sodelovanje v procesih si poiščite miren prostor, kjer se boste lahko udobno namestili in vas ne bo nihče motil. Procesi so globoki in intenzivni, zato jih predihajte do konca in ponavljate večkrat (v primernem časovnem razmiku- govorim o dnevih), vse dokler ne začutite energije, ki gladko teče skozi energijske centre. Lahko delate vse procese skozi čakre na enkrat, ali pa se odločite samo za eno in tisto oddelate do konca.

Prvi del (10min) je ozemljevanje. Ta del si lahko razrežete in delate čim večkrat, lahko pa ga enostavno poslušate prvih 10 minut in prekinete.

Biti živ, pomeni biti dejaven. Življenje je delo, in ni lepšega občutka kot to, da delo opravljaš z velikim veseljem. Šele takrat, ko se neučakano veselite neke dejavnosti, ste se predali delu z največjim užitkom, ne glede na to, koliko napora delo zahteva od vas. Le tako se dosegajo vrhunski rezultati in neskončna svoboda v uživanju življenja.

Posnetek meditacije je moje darilo z namenom osvetliti pot vsem, ki ste se odločili izstopiti iz megle. Z globoko hvaležnostjo mojemu učitelju, ki je nesebično delil svoja spoznanja in osvetlil mojo pot!

 

Veliko kvalitetnih procesov in užitkov ob tem vam želim

Marija