Menu

ONLINE vsebine- proces za krepitev vašega centra moči!

2 januarja, 2019 - ONLINE vsebine, Za domačo rabo
ONLINE vsebine- proces za krepitev vašega centra moči!

SOLARNI PLEKSUS – NAŠ CENTER VOLJE IN MOČI

Pred vami je 30 minutni posnetek procesa za krepitev tretjega energetskega centra, katerega zadolžitev je krepitev osebne volje in notranje moči. K procesu je dodan deset strani dolg  opis tretjega stanja zavesti, ki razlaga stanje današnjega sveta.

Procesi in predavanja, ki jih vodim so kanalizirani. Prihajajo naravnost iz neskončne univerzalne zakladnice znanja. Zapiske delam šele po predavanjih in procesih in ne obratno, kot bi bilo pričakovano.

Skozi predavanja in procese me vodi intuicija in notranje videnje, ki se med procesi razširi.

Proces, ki je pred vami, vas bo popeljal skozi vaše odločitve, tako pretekle, kot tiste s katerimi se ukvarjate v tem trenutku.

Posnetek je sestavljen iz dveh delov. V prvem delu  povežete svojo točko moči in vizije z univerzalno točko v vesolju.

V drugem delu se soočite z močjo sončne energije in  jo povežete s svojim solarnim soncem v pleksusu.

Ob koncu procesa se vaše telo prepusti regeneraciji, ki se izvrši s povezovanjem z zemeljskimi energijami. Tako boste opolnomočeni in ozemljeni še dolgo po procesu kos vsakdanjim izzivom.

Procese lahko delate v več delih ali vse naenkrat.

Prepustite se intuiciji naj vas vodi.

Posnetek je plačljiv. Naročite ga lahko na spodaj priloženem obrazcu, ali pa kar direktno s plačilom na  račun Društva.

Dostop si pridobite s plačilom 21,90€

Po prejemu plačila dobite geslo s katerim dostopate do posnetka po mili volji.

Svet je vse bolj vpet v izkoriščanje in manipulacije. Dogaja vse več krivic in zlorab, kar povzroča energetsko neravnovesje, ki ga občutimo vsi. Odraža se v naravnih ciklih, medsebojnih odnosih in v človeku samem. Zato je skrajni čas, da ukrenemo nekaj, kar bo pripomoglo k odpravljanju energetskega neravnovesja.

Vsebina, ki je pred vami je namenjena prav temu!  Popravljanju energetskega neravnovesja. Poleg posnetka, ki ima v sebi shranjen energetski zapis, boste našli tudi obširen zapis o pomenu in vrednosti tretjega energetskega centra. 

3. center se imenuje solarni pleksus, kar že v imenu pove, da je povezan z močno sončno energijo, ki sije, dovaja telesu toploto, ga energetsko napaja in skrbi, da imajo naše želje, potrebe in vizije dovolj energije za realizacijo.

​3. čakra je center moči. Povezana je z močno vizijo, ki ​se porodi v spolni čakri. V predelu pleksusa se dogaja prebava – hrane, misli, znanje in izkušnje. Tu so tudi jetra, ki z energijo ognja grejejo telo.

Ker je center 3. čakre povezan z naša nižjo voljo, je pri delovanju prisotna tudi kontrola. Običajno se manifestira tako, da v situacijah, ki nam pridejo nasproti večkrat rečemo NE kot DA- upiramo se toku. Najpogostejši razlog za to je STRAH. 

Kakor se bolj upiramo in kontroliramo energije, toliko bolj krepimo delovanje spodnjih treh čaker, ki so srž naše nižje volje. Zato je ZELO POMEMBNO, da spodnje tri čakre očistimo starih miselnih vzorcev, strahov, sodb, predsodkov itd.

V BISTVU SE VEDNO ODLOČAMO SAMO O DVEH STVAREH – MED LJUBEZNIJO IN STRAHOM!

Samo od naših odločitev je odvisno ali bomo delovali v energiji ega ali pa v ljubezni. Kadar center moči deluje opolnomočeno se počutimo svobodni, močni, trdno stojimo za svojim delovanjem, smo povezani z univerzumom in iz njega črpamo energijo.

V nasprotnem primeru je človek z zaprtim središčem v paniki, strahu in skrbeh, podvržen različnim odvisnostim, kontroli in egoizmu.

Zaščiteno: Center volje in moči