Menu

Osebnostna diagnostika

19 aprila, 2022 - Dogodki, Profil
Osebnostna diagnostika

Vabim te na individualni proces z osebnostno diagnostiko.

Če se počutiš utrujeno, nemočno, zavrženo, izgubljeno je individualna obravnava z menoj primerna zate.

Če si želiš boljših medsebojnih odnosov, več komunikacije in sprotno reševanje konfliktov, je individualna obravnava z menoj nekaj, kar ti pri tem lahko zelo pomaga.

Če si želiš razumeti zakaj se ti ponavljajo vedno enake življenjske situacije, čeprav menjavaš okolje, je obravnava z menoj lahko rešitev zate.

Če si želiš boljših pogojev v službi, mogoče več strank ali uspešnejše zaključevanje pogodb, trudi v tem primeru je obravnava z menoj dobra rešitev.

Individualne obravnave izvajamo na več načinov. Vsaj na začetku priporočam osebni obisk. Najdeš me v Ljubljani na Viču, poglej na zemljevid spodaj.

Za obravnavo se predhodno dogovoriš, z veseljem se prilagodim glede termina.

Naročanje na telefon 051 269 038 – Marija

Kdo sem in zakaj delam to kar ravnokar iščeš, si lahko pogledaš tukaj, v mojem PROFILU.

Več o diagnostiki najdeš spodaj:

Osebnostna diagnostika se ukvarja s preučevanjem energetskih struktur, ki vplivajo na človeka.
Energijski konstrukti so skupek energije oplojene s čustvi in umskimi prepričanji.
Konstrukti se v človekovem polju izrazijo kot deformacije, ki se na fizičnem telesu izkažejo kot bolezen, psihične deformacije, slabi odnosi, ponavljajoči se travmatični dogodki, neuspehi in tako dalje.

Osebnostna diagnostika je informacijsko poseganje v biopolje z namenom prepoznavanja strukturne lastnosti in razreševanje le teh. Razreševanje energijskih struktur, kot so travme, karmični zapisi in drugo, se opravi skozi poseben proces, v spremenjenem stanju zavesti, ki ga lahko razumemo kot neke vrste hipnoze, vendar v tem primeru oseba ostane v povsem zavestnem in prisebnem stanju.

Poslovna diagnostika je sistem kjer se po istem kopitu diagnosticira energijsko stanje poslovanja podjetja, vodstvo, kolektiv, produkte, storitve, poslovne prostore in drugo. Oboje skupaj, osebnostna in poslovna diagnostika tvorita celoto v smislu osebnega in poslovnega uspeha.

Življenje je lepo pa vendar pa se vsakomur včasih zgodi, da je vsega preveč. Takrat je dobro poiskati pomoč pri zaupanja vrednih posameznikih in inštitucijah.

Kadar se človek znajde v stiski se sposobnost dojemanja močno zmanjša, zorni kot se zoži in  počutimo se ujete v brezizhodnih situacijah.
Za vse kar se nam zgodi in dogaja, naj je to dobro ali slabo, obstaja razlog. Ta tiči v našem dojemanju sveta, ki nas obdaja in v katerem živimio. Način na katerega dojemamo življenjski tok in odnos do tega, sta ključna za kvaliteto življenja.
Kakšne so vaše misli? Pozitivne, negativne, vas opogumljajo, so navdihujoče z vizijo …? Odgovori na ta vprašanja kažejo način človekovega življenja.

Misli prihajajo in odhajajo, kar same od sebe, nekontrolirano. Nekatere obdržimo in jih hranimo, lahko zelo dolgo, toliko časa, da postnejo del našega dojemanja in realizacija v resničnem življenju. Tako lepo udomačene in ugnezdene vplivajo na naše odzive na dogodke iz zunanjega sveta.
Torej, če bomo spremenili kvaliteto in vsebino misli, bomo spremenili naš odziv in s tem spremenili življenjski tok.
Preuzkusite sami. Presenečeni boste kako hitro se bodo vaši odnosi spremenili.

Verjetno boste ob analiziranju svojih misli našli tudi prepričanja, ki podpirajo vaše misli v ozadju in ustvarjajo odzive na to kar se vam dogaja.
Če želimo odzive spremeniti, delovati drugače, spremeniti življenjski slog, potem moramo prepoznati tisto kar jih podpira, se soočiti s tem in to na ustrezen način spremeniti.

Osebnostna diagnostika je prilagojena posamezniku. To je način za odkrivanje ozadja tistega kar se vam dogaja.
Vedeti moramo, da so v polju (avra, biopolje, kozmično polje, univerzum … in še mnogo drugih imen smo nadeli nevidnemu svetu okoli nas) shranjene informacije o tistemu prej, zdaj in začrtane smeri tudi v naprej.
Z določenim procesom, ki ga izvede spec. terapevt osebnostne diagnostike, iz energetskega polja razbere diagnozo problema. V sodelovanju s klientom se na podlagi tega definira natančen vzrok za nastanek konstrukta.
V procesu delno *spremenjene zavesti klienta, terapevt osebnostne diagnostike vodi klienta skozi faze razreševanja notranjega konflikta.

S procesom ne zdravimo simptomov, temveč razrešimo energetske strukture- traume, ki povzročajo težave. Osvoboditev struktur v energetskem polju klienta sproži proces samozdravljenja.

*Spremenjeno stanje zavesti
dosežemo z dvigom vibracije v polju, kar je povsem naraven in varen način, ki omogoča globinsko delovanje tako na fizični, čustveni in mentalni ravni.

Naročanje na telefon 051 269 038

Redne cene se niso spremenile že od 1.6.2020, zato se od 15.11. 2022 dvigne cena za 3x osebna obravnava iz 100€ na 130€, Do takrat si še lahko zakupite termine po stari ceni.

1x osebna obravnava 50€
3x osebna obravnava 130€
1x obravnava na daljavo 30€
3x obravnava na daljavo 75€

Vprašanja, informacije: marija.sonce@gmail.com
Obravnava traja najmanj eno uro, zato si vzemite dovolj časa, da boste lahko sproščeni do konca terapije.

Nobena od omenjenih storitev ni nadomestilo za uradno medicinsko zdravljenje, je le dopolnitev tega. Sam potek je osredotočen na SAMOZDRAVLJENJU, kar pomeni, da terapevt brez vašega zavestnega sodelovanja, ne more vstopati v informacijsko polje, ter samovoljno izvajati procesov.

Kako do nas:
Društvo TIBIS,
Cesta Dolomitskega odreda 10c, Ljubljana Vič
Google maps
Z avtoceste izvoz Vič, prečkate semaforizirano križišče čez Tržaško c., naravnost pod železniško progo, do drugega semaforiziranega križišča, kjer zavijete desno in takoj po 5m levo na parkirni prostor ( za orientacijo glejte tablo “Raca bar”)
Parkirate na praznem parkirnem prostoru (brezplačno).
Naš prostor je – znotraj po hodniku desno (skoraj do konca), št. 117, glejte oznako TIBIS. (Na hodniku si prižgite luč, vsa stikala so prava … nimamo zvoncev 🙂)