Menu

SREČANJE Z ANGELI

27 januarja, 2017 - Povedali ste

[sgmb id=”1″]

Čisto prvo videnje oziroma bolje rečeno srečanje z Angelom Varuhom, se mi je zgodilo v letu 2008, ko sem živela še v Španiji. Seveda tega nikoli nisem delila z nikomer, vsaj dokler nisem začela obiskovati Angelske Male Šole. Vendar še danes lahko čutim občutek tistega dne, ko sem sedela v svoji sobi pred računalnikom in ker mi tema učenja ni stekla, sem naredila pavzo in se nekoliko poigrala z Angelskimi kartami. Začutila sem hladen vetrič okoli obraza in nato razločno videla obris bele svetlobe , pred rumeno steno, za hip sem pogledala stran oz. pomežiknila, da bi se prepričala ali prav vidim in obris je bil še tam za kak trenutek ali dva. Tik zatem me je prevzel občutek izpolnjenosti, zavedanja, da nikoli nisem sama in da je Angel Varuh vedno z mano.
Danes, ko se v AMŠ učimo zavestno vzpostaviti povezavo, čutim svojega Angela Varuha, kot da bi bil jaz oz. del mene. Takoj, ko ga prosim, naj se postavi predme pride in se gledava oz.»čutiva«, nato ga prosim naj stopi vame in se spojiva. Ko se to zgodi, se moja vibracija dvigne in ta fantastičen občutek, lahkotnosti, beline, nežnosti prevzame celotno moje telo in ne najdem besed, da bi opisala kako spokojno je, ko začutim to kvaliteto angelske luči v sebi. Res zdi se, kot da bi to bila jaz 🙂 .
Najmočnejša izkušnja AMŠ, ki je v življenju ne bom pozabila, pa je bila spojitev mene , ki se še ne sprejema v celoti z mojim t.i. komplementarnim delom, ki se v popolnosti sprejema. To je bila fantastična meditacija/ tehnika, in tule kar izkoristim priložnost in še enkrat zahvalim učiteljici Mariji ter vsem svetlobnim bitjem, ki stojijo za projektom AMŠ , da ste nam / mi omogočili to meditacijo Merkave in vstop v Hologram. HVALA iz globine srca!
To je bil zame velikanski »AHA« moment. Začutila sem, kako me je strah, kako se upiram, da bi si dovolila sprejeti svojo moč in ko sem končno le spustila upor in dovolila spojitev mene in tistega dela mene, ki se v popolnosti sprejema, sem začutila vročino po telesu, neizmerno moč, žarenje. Žarenje, ki je bilo že tako zelo močno, tako zelo svetlo da sem morala zapreti »notranje« oči in nato sem začutila ta močan rumen pretok energije, ki sije iz mene, iz mojega materničnega centra, kot da bi »pojedla« žarečo zvezdo in kot da bi prav iz mojega središča prihajala ta svetloba, toplota, moč, sreča, popolnost, zaupanje, kreativnost, izpolnjenost in še in še občutkov in lastnosti, te čudovite svetlobe. Tako močno je bilo, da sem začela globoko dihati in z vsakim vdihom se je moč še povečevala, zaslišala sem tih, mil glas, ki je zašepetal spusti kontrolo in prepusti se…in res sem tako naredila. Spustila sem, se prepustila in si dovolila raziskat mejo. Ko sem tako vdihovala te občutke blaženosti se je energija kar sama od sebe začela zmanjševati in se zaustavila točno tam kjer je bilo nato tako prijetno, toplo in nežno. In takoj , ko se je spet vklopil um je šinila misel » Kdo bi si mislil, da lahko jaz čutim tako izpolnjenost, popolnost bitja, tako močan rumen energijski val, da lahko prezračim zemljo, s svojo svetlobo, woow amazing!!« Meni neprecenljiva izkušnja in seveda um še danes premleva vse kar se je v tej meditaciji dogajalo! Hvala vam vsem, Hvala AMŠ in Hvala Marija.

Milena

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.